Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Masti homemade pentru par cu ulei de argan

Deja celebrul ulei de argan poate fi ingredientul de baza pentru o serie de masti homemade pentru par, solutiile naturale de infrumusetare la indemana oricui. Daca podoaba ta capilara are nevoie de un tratament eficient de revitalizare si regenerare, da o sansa mastilor naturale cu ulei de argan si vei renunta in scurt timp la produsele cosmetice din supermarketuri.

In contextul economic actual, un ritual de infrumusetare cu masti homemade accesibile oricarui buget este un ideal la care poti accede oricand. Iata de ce pretiosul ulei de argan te ajuta sa obtii rezultatele dorite, cand il incluzi in compozitia tratamentelor pe care le prepari acasa. Iata cum iti poti ajuta parul sa arate ca in reclame, cu ajutorul mastilor cu ulei de argan.

Masca de par cu ulei de argan pentru par uscat

Daca parul si scalpul tau sunt uscate, cu siguranta te confrunti cu inestetica matreata si cu mancarimile insuportabile de cap. Masca de par cu ulei de argan pentru par uscat te va scapa de simptomele neplacute.

Ai nevoie de sucul de la o lamaie, pe care sa il amesteci cu o lingura de ulei de argan pur. Uleiul de argan contine vitamina E si acizi grasi esentiali, care hidrateaza pielea capului si hranesc firele de par in profunzime.

Maseaza-ti parul si scalpul cu aceasta masca de fiecare data cand te speli, timp de 1-2 luni. Vei constata o imbunatatire notabila a podoabei tale capilare!

Masca de par cu ulei de argan pentru par ars

Daca ti-ai supus parul unor sesiuni de vopsire repetate sau daca firele au ajuns sa fie arse din pricina expunerii prelungite la soare, tot masca de par cu ulei de argan iti vine in ajutor. De aceasta data, combina uleiul de argan cu miere, o reteta excelenta pentru tratarea parului electrizat, ars si casant.

Mierea ajuta uleiul de argan sa patrunda mai bine in firele de par, pentru o hidratare "in doza dubla". Grasimile esentiale omega-3 din uleiul de argan, precum si vitaminele A si E pe care le contine arganul, vor functiona ca un strat protector permanent impotriva efectelor nocive ale razelor UV.

Masca de par cu ulei de argan pentru par fara volum

Atunci cand vrei sa dai parului tau un volum suplimentar si sa il revitalizezi instant, foloseste masca de par cu ulei de argan si iaurt/smantana. Aplica pe parul umed o jumatate de cana de iaurt, in care adaugi cateva picaturi de ulei de argan in prealabil, apoi lasa tratamentul natural sa actioneze vreme de 15 minute. Clateste-ti parul si spala-l bine cu sampon, ca in mod obisnuit.

Pentru rezultate mai rapide, inlocuieste uleiul de argan pur cu uleiul de par cu argan si ylang-ylang, special conceput pentru repararea parului devitalizat!

SGN86BH756G XPVT3N5ZMY3B

10 comentarii:

  1. Parul meu este foarte sanatos si asta numai dupa ce am facut un tratament intensiv cu ulei de argan. Inainte am avut probleme cu parul care nu avea stralucire si cadea. Indiferent de ce am folosit, tot nu am avut rezultate atat de bune. In continuare folosesc doar uleiul de argan de fiecare data cand simt ca este nevoie. Inteleg ca toate produsele de la Argandia sunt pe baza de ulei de argan? Nu am folosit niciodata pentru ten sau pe corp si vad ca aveti mai multe produse dedicate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara Raycha,
      Majoritatea produselor Argandia sunt pe baza de Ulei de Argan (ca ingredient de baza). Sunt si cateva produse pe baza de Ulei de Opuntia dar sunt doar pentru ten si corp. Din experienta impartasita alaturi de clienti fideli putem marturisi ca o parte dintre acestia au fost poate chiar mai incantati decat de Uleiul de Argan. (despre produsele cu Ulei de Opuntia poti obtine informatii de pe site-ul www.bio-boutique.ro si in curand o sa postam informatii si pe acest blog)
      Cum ai folosit Uleiul de Argan in tratamentul parului? Pe langa varianta pura a acestui ulei mai exista si cel in combinatie cu Ulei de Ylang Ylang pentru un plus de calitati complementare si pentru un miros mai placut. Asa cum probabil ai remarcat, in stare pura, nu este un ulei parfumat.

      Ștergere
    2. Am folosit doar pur - asa cum aveti si voi. Doar ca nu era de la Argandia. Tot o marca frantuzeasca era. Prietenul meu a lucrat o perioada detasat in Franta si mi le-a adus de acolo. Acum trebuie sa mai cumpar ca s-a terminat si am vazut la voi si mi-a placut :)
      Mi-a placut si mirosul chiar daca nu este foarte parfumat.

      Ștergere
  2. poti folosi cu incredere elixilurile! eu am cumparat si sunt ffff incantata de cel cu ulei de argan si ulei de lemn de trandafir….. asta apropo de miros care pe mine m-a cucerit definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. masca pentru par uscat cat timp se aplica ? dupa aplicarea ei este necesara spalarea parului cu smapon ? de cate ori pe saptamana se aplica aceasta masca ?
    astept rapsunsurile dvs.
    va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aplicati masca pe par pret de 15 minute apoi puteti sa va spalati folosind un sampon hidratant, hranitor, pentru par uscat. Este suficient sa repetati acest tratament macar o data pe saptamana. Un recipient cu Ulei de Argan de 50ml este indeajuns sa folositi acest tratament pentru par timp de aproximativ 2 luni. Rezultate bune se pot obtine chiar si dupa 4 saptamani de utilizare. In acest caz, pastrati rezerva de ulei ramasa si folositi-o pentru prepararea tratamentului mai rar, la 2 sau la 3 saptamani, sau de cate ori simtiti nevoia.

      Ștergere
  4. vreau sa fiu sigura uleiul de argan folosit pentru ten e bun?nu creste par pe fata,dupa o folosire mai indelungata? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nici vorba!

      Cresterea parului pe fata, la femei, este determinata de dezechilibre hormonale. In acest caz, este necesara consultarea unui medic endocrinolog pentru a stabili cu certitudine ce anume provoaca acest dezechilibru si tratamentul ce ar trebui urmat.

      Poti intalni des afirmatia ca Uleiul de Argan poate ajuta la cresterea parului, dar aceasta influenta este una indirecta, in sensul ca ajuta firul de par sa fie sanatos si astfel sa se poata dezvolta acolo unde este “programat” genetic sa creasca.
      Deci, Uleiul de Argan nu stimuleaza cresterea parului, doar il apara sau il ajuta sa fie sanatos.

      Poti folosi fara sa-ti faci astfel de griji, pentru ingrijirea tenului, produse pe baza de Ulei de Argan sau chiar uleiul respectiv in stare pura. Urmareste pe magazinul nostru online www.bio-boutique.ro ce produse din gama Argandia poti folosi pentru intretinerea si ingrijirea tenului.

      Ștergere
  5. Buna ...masca pentru parul ars cum se face ? Si cum pot beneficia de produsele dumneavoastră? Ms anticipat! !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Karolina,
      Este foarte usor sa-ti faci singura acest tratament pentru parul ars, deteriorat.
      Se amesteca bine 2 linguri de miere cu 10ml de Ulei de Argan pur. In functie de lungimea si volumul parului tau va fi nevoie, in cazul in care consideri ca amestecul rezultat nu poate acoperi toate firele de par, sa mai adaugi 1-2 linguri de apa calduta. Apa calduta va ajuta amestecul de miere si ulei de argan sa devina mai maleabil, fiind mai usor de aplicat.

      Aplica masca pe parul proaspat spalat, de la radacina pana la varf. De obicei varfurile parului fiind mai degradate ar fi bine sa insisti ca acestea sa fie cat mai bine acoperite.

      Strange-ti tot parul sub o masca de dus si ramai asa cel putin 15 minute dupa care te clatesti bine. In tot acest timp poti ramane in cada, relaxata si cufundata in apa calda. Daca timpul iti permite, poti ramane chiar mai bine de 30 minute cu masca aplicata doar ca va trebui sa-ti acoperi capul cu un prosop uscat pentru a te feri de frig.

      Repeta acest ritual o data pe saptamana timp de o luna.

      Daca firul de par este foarte deteriorat, poti adauga, pe langa miere si Ulei de Argan, un galbenus de ou si 5-10 picaturi de Ulei de Ylang Ylang.

      Uleiul de Argan il poti achizitiona de pe site-ul www.bio-boutique.ro astfel:

      Ulei de Argan Pur (50 ml sau 125 ml) la pretul de 74 RON respectiv 132 RON

      sau
      Ulei de Argan pentru par cu Ylang Ylang (150 ml) – 77 RON

      Ștergere