Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Cu ce alte extracte naturale se poate combina pretiosul Ulei de Argan


Uleiul de argan, unul dintre cele mai pretioase resurse ale naturii cu reale proprietati benefice asupra frumusetii, poate fi combinat cu alte extracte naturale in ritualul zilnic de infrumusetare. Compatibilitatea sa cu uleiuri esentiale si alte ingrediente bio functioneaza in beneficiul sanatatii si esteticii pielii, a parului si a unghiilor.

Iata cu ce alte extracte naturale se poate combina uleiul de argan, pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului tau in conditii excelente, lipsite de efecte secundare si rezultate dezamagitoare!

1. Uleiul de argan si extractul de floare de portocal

O prima combinatie excelenta de ingrediente naturale de infrumusetare este cea dintre uleiul de argan si extractul organic de floare de portocal, care adauga arganului o aroma foarte placuta si un plus de revigorare la nivelul pielii.

De pilda, laptele demachiant cu ulei de argan si note delicioase de floare de portocala actioneaza ca un agent purificator profund, care curata cu blandete tenul, ingrijeste pielea si o hidrateaza intens prin actiunea arganului.

2. Uleiul de argan si untul de shea

Daca ai nevoie de un produs performant pentru hidratarea corpului, combinatia dintre uleiul de argan pur si untul de shea este solutia perfecta. Lotiunea de corp cu ulei de argan si unt de shea da o senzatie de confort si suplete fara asemanare.

3.  Uleiul de argan si trestia de zahar

Trestia de zahar este solutia naturala perfecta atunci cand ai nevoie de o exfoliere intensa a corpului, iar in combinatie cu uleiul de argan, obtii un cocktail delicat care indeparteaza celulele moarte si hidrateaza in acelasi timp.

Te poti bucura de acest efect, folosind exfoliantul de corp cu ulei de argan si trestie de zahar, care exfolieaza cu blandete si protejeza in acelasi timp pelicula hidrolipidica a pielii.

4. Uleiul de argan si uleiul esential de lemn de trandafir

Proprietatile protective si efectul de catifelare din extractul de ulei esential de trandafir completeaza fabulos atributele uleiului de argan, care se absoarbe usor in piele, regenereaza celulele si hidrateaza intens pielea.

Iata de ce elixirul protectiv cu ulei de argan pentru fata de la Argandia este imbunatatit cu ulei esential din lemn de trandafir, benefic in combaterea semnelor de imbatranire prematura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu