Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Produse cosmetice bio cu ulei de argan pentru frumusetea ta in sezonul cald

Primele zile ale primaverii iti insufla dorinta de a te concentra din nou pe frumusetea ta, deoarece sezonul cald inseamna tinute care dezvaluie multa piele. Incearca sa iti completezi trusa de infrumusetare cu produse cosmetice bio pe baza de  ulei de argan, cel mai apreciat elixir al tineretii si al stralucirii pielii.

Ai auzit deja de beneficiile uimitoare ale valorosului ulei de argan pentru pielea, parul si unghiile tale, fapt confirmat de numeroase vedete nationale si internationale care il folosesc deja zilnic, in defavoarea altor produse cosmetice de pe piata. Intampina sezonul cald cu un ten de portelan si un trup cu piele fina si hidratata. Produsele cosmetice bio cu ulei de argan te ajuta sa atingi acest deziderat!

Ulei de corp cu argan si floare de portocal

Pielea ta probabil ca sufera inca de pe urma agresiunilor gerului din timpul iernii, de aceea ai nevoie de o solutie de regenerare si hidratare intensa, cu rezultate rapide. Foloseste dupa fiecare dus cativa stropi de ulei de argan pentru corp cu floare de portocal, care inglobeaza un complex de uleiuri vegetale esentiale pentru frumusetea si supletea pielii.

Uleiul de corp cu argan si floare de portocal contine ulei organic de jojoba (echilibreaza nivelul de sebum din piele), ulei organic de caisa (hraneste, intinereste celulele pielii si are un efect puternic antirid), precum si ulei organic de caisa, care catifeleaza intens pielea. Toate aceste beneficii intensifica efectele miraculoase ale pretiosului ulei de argan, care repara in profunzime legaturile proteice ale dermei si hidrateaza pe termen lung.

Unt de shea si balsam de argan

Daca pielea ta este foarte uscata, foloseste zilnic un produs natural inspirat din secretele de frumusete din Maroc. Acest Balsam cu ulei de argan cu textura bogata si cremoasa, imbunatatit cu unt de Shea, te scapa de iritatiile pielii deshidratate si o parfumeaza discret.

Multifunctionalitatea acestui produs te va incanta nespus: il poti folosi ca masca de par, lotiune de corp reparatoare si hidratanta sau produs de masaj al picioarelor.

Elixir regenerant cu ulei de argan

Ideal pentru pielea matura, Elixirul regenerant cu ulei de argan contine si extracte esentiale de morcov si portocal amar, cu calitati naturale anti-imbatranire. Produsul ajuta la regenerarea pielii, ii reda fermitatea si estompeaza semnele vizibile de maturizare (linii fine, riduri sau pete).

Tot ce trebuie sa faci este sa il aplici dimineata si seara, pe ten si pe gat. Poate fi si o baza de machiaj excelenta!

Crema pentru picioare cu ulei de argan

Pregateste-ti calcaiele pentru sandalele pe care le vei purta tot sezonul cald, cu ajutorul Cremei pentru picioare cu ulei de argan organic, menta si unt de Shea. Produsul natural hidrateaza si calmeaza pielea uscata sau inflamatia picioarelor, dupa doar cateva aplicari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu