Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Manichiura perfecta cu ajutorul uleiului de argan


Stiai ca te poti bucura de o manichiura perfecta mai multe zile la rand, cu ajutorul uleiului de argan? Daca ai auzit deja de beneficiile acestui produs natural de infrumusetare pentru piele si par, afla ca el este la fel de performant si pentru frumusetea unghiilor tale.
Uleiul de argan te poate scapa de stresul deteriorarii manichiurii la scurt timp de la ingrijirea ei, cand stratul de oja isi pierde stralucirea, cuticulele se deshidrateaza, iar mainile incep sa aiba un aspect mai putin estetic. Iata cum poti folosi uleiul de argan pentru o manichiura perfecta in fiecare zi!
Foloseste un tratament de unghii cu ulei de argan
Unghiile sanatoase sunt prima conditie a unei manichiuri "ca la carte", iar uleiul de argan joaca un rol principal in aceasta etapa a ingrijirii mainilor. Daca ai unghiile moi, casante si sensibile, uleiul de argan le hidrateaza si le fortifica.
O data la doua seri, urmeaza un tratament facut in casa din 100 ml ulei de argan pur, 100 ml ulei de masline si sucul de la o lamaie. Toarna amestecul intr-un bol de supa si scufunda-ti degetele timp de 15 minute, masandule unele de celelalte. Spala-te pe maini cu sapun cu extract de ulei de argan, apoi aplica un strat subtire de crema de maini cu ulei de argan.
Astfel, unghiile isi recapata vigoarea si sanatatea, fiind bine hidratate. Cuticulele nu mai iau aspectul inestetic survenit in urma uscarii lor, intrucat uleiul de argan le hidrateaza si le mentine la un nivel "invizibil" mai mult timp. Oja va adera mai bine pe o unghie curata si hidratata!
Intretinerea manichiurii cu ulei de argan
In general, manichiura ta se strica din pricina uscarii atat a ojei, cat si a pielii de pe maini. Vestea buna este ca poti prelungi "viata" manichiurii tale cu ajutorul catorva stropi de ulei de argan, aplicati in fiecare zi pe toata suprafata unghiilor si pe cuticule.
Chiar si dupa uscare, oja continua sa absoarba ingredientele emoliente din uleiul de argan, prin micro-canalele lasate de solventii care se evapora treptat. Astfel, tratamentul de intretinere cu ulei de argan amana uscarea ojei, ceea ce inseamna ca aceasta va crapa si va sari de pe unghii mult mai tarziu decat in mod obisnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu