Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

5 vedete indragostite de pretiosul Ulei de Argan


Pretiosul ulei de argan a devenit unul dintre cele mai noi si mai eficiente secrete de frumusete la Hollywood, de cand vedete de top au cunoscut efectele de hranire, regenerare si protectie ale acestui produs organic miraculos. Celebritatile si-au indreptat atentia catre ingrijirea naturala a corpului, dupa o intreaga era de consecinte dezastruoase produse de chirurgia estetica si de cosmeticele sintetice.

Pielea perfecta a Evei Mendez sau parul suplu si stralucitor al Selenei Gomez sunt intretinute de masti cu ulei de argan, iar Kylie Minogue se bazeaza exclusiv pe uleiul extras din nucile copacului de argan in prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire.
De ce oare sunt vedetele indragostite de mult ravnitul ulei de argan? Intrucat contine antioxidanti si acizi grasi esentiali care protejeaza si regenereaza celulele pielii, carotenoizi care protejeaza ochii de razele UV, acid ferulic eficient in prevenirea petelor solare, steroli si vitamina E cu efect anti-aging, cicatrizant si fortifiant pentru par. Divele cu look perfect stiu exact cum sa isi rasfete trupul cu ulei de argan, in fiecare zi!

1. Eva Mendez
"Uleiul de argan este, in mod cert, secretul pielii mele. Este pur si simplu incredibil", spune vedeta cu ten perfect, Eva Mendez. Actrita adora sa foloseasca ulei de argan pur pentru ingrijirea pielii si a parului, intrucat este potrivit pentru toate tipurile de ten, se absoarbe usor, hidrateaza si calmeaza regiunile iritate.

2. Kylie Minogue
In cazul lui Kylie Minogue, este suficient sa ii admiri pielea catifelata si lipsita de linii fine si riduri, pentru a presupune ca stie sa isi mentina imaginea de adolescenta pana si la 44 de ani. Beneficul ulei de argan este "vinovatul" si in cazul ei, deoarece continutul sau de omega-3 si vitamina E stimuleaza regenerarea pielii si estomparea semnelor de imbatranire. Kylie foloseste zilnic ulei de argan pur si lapte demachiant cu ulei de argan pentru curatarea tenului, fara exceptie.

3. Selena Gomez
Selena Gomez este admirata pentru multe calitati fizice, insa frumusetea parului ei suplu, stralucitor si niciodata electrizat este un motiv frecvent al invidiei feminine in cercul select si monden de la Hollywood. De cand a auzit ca cele mai pretigioase saloane din SUA folosesc ulei de argan in tratamentele de lux, Selena isi ingrijeste suvitele doar cu ulei de argan, 100% pur.

4. Salma Hayek
Stilistul personal al celebrei Salma Hayek a marturisit presei ca frumoasa vedeta nu exclude niciodata pretiosul ulei de argan din pregatirile pentru o sedinta foto, o aparitie pe covorul rosu sau o filmare importanta. Salmei ii place sa isi mentina pielea curata si ferma cu un exfoliant de corp cu  argan. In plus, obisnuieste sa aplice cateva picaturi de ulei de argan pentru a oferi suvitelor podoabei capilare stralucire si rezistenta in fata electrizarii.

5. Madonna
Intr-un interviu pentru faimoasa revista "People", Madonna a declarat: "Nu pot sa traiesc fara ulei de argan". Diva legendara a muzicii pop introduce acest ingredient natural in toate demersurile sale de ingrijre a pielii si a parului.

Alte vedete indragostite de pretiosul ulei de argan sunt Cate Blanchett, Nicole Kidman, Taylor Swift sau Charlize Theron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu