Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Uleiul de argan, ingredient secret pentru machiajul de sarbatori


Machiajul de sarbatori este o proba de foc pentru toate doamnele si domnisoarele, de aceea un ingredient secret cu proprietati miraculoase poate face diferenta intre un look banal si unul cu adevarat senzational. Uleiul de argan poate fi ajutorul tau de nadejde in ritualul de infrumusetare pentru petrecerile de la sfarsit de an.

Uleiul de argan este, cu siguranta, cel mai nou ingredient-minune in machiajul fara cusur al vedetelor internationale de la Hollywood. Acest ulei natural si pretios poate inlocui cu succes orice produs cosmetic de hidratare de pe piata, imbunatatind considerabil textura fondului de ten. Un strop de ulei de argan  poate fi si o eficienta baza de machiaj, dar si un balsam de buze nutritiv, care confera volum si un aspect impecabil rujului.

Pregatirea pielii cu ulei de argan

Inainte sa aplici machiajul, cu aproximativ 1-2 ore, pregateste-ti pielea pentru actiunea produselor cosmetice. In sezonul rece, tenul tau se poate confrunta cu o lista intreaga de neplaceri, din cauza factorilor de mediu nocivi: inflamatii, roseata, zone uscate, iritatii sau mici crapaturi cauzate de expunerea la ger.

Asadar, amesteca 2-3 picaturi de Ulei de Argan pur cu aceeasi cantitate de ulei esential de lavanda si musetel. Arganul previne deshidratarea si estompeaza imperfectiunile, in timp ce lavanda si mustelul si calmeaza pielea si trateaza iritatiile.

Cu 2 zile inainte de petrecerile de sarbatori, aplica dimineata si seara Elixir regenerant cu argan. Vei vedea cum pielea ta va lua un aspect intinerit, proaspat si suplu.

Aplicarea machiajului tenului cu ulei de argan

Inainte de aplicarea machiajului tenului, foloseste un varf de deget de ulei de argan in locul cremei hidratante. Asteapta 5 minute pana intra ingredientul tau secret in piele (nu va lasa urme grase!). Apoi, pentru a obtine un aspect luminos al chipului, adauga in fondul tau de ten obisnuit o picatura de ulei de argan. Textura produsului se va absoarbe mai usor, tenul va fi radiant, hidratat si foarte fin.

Renunta la pudra bronzanta si foloseste un blush-crema, care se va aplica usor pe pometi, in contact cu fondul de ten emolient. Daca vrei ca fardul de pleoape sa reziste, inlocuieste baza de machiaj tot cu o cantitate mica din uleiul tau de argan pur. Porii vor absorbi perfect produsul, fixandu-l o lunga perioada de timp. Poti continua apoi cu aplicarea eyeliner-ului si a doua straturi de mascara, pentru o privire hipnotizanta.

Machiajul buzelor cu ulei de argan

Aspectul buzelor tale trebuie sa fie perfect inainte sa aplici rujul, daca vrei un rezultat multumitor. Prin urmare, prepara-ti propria masca hidratanta pentru buze din doua picaturi de ulei de argan si o jumatate de lingurita de miere. Aplica pasta obtinuta pe toata suprafata buzelor, apoi clateste-te cu apa calduta.

Uleiul de argan poate fi si un bun emolient in textura rujului tau, de aceea il poti folosi simultan cu acesta, pentru un look proaspat. La final, vei observa imediat diferenta si te vei simti exact ca pe covorul rosu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu